welkom in de muzikale wereld van

 
 

2016! Een jaar met congressen en symposia waar ik als (muzikaal) dagvoorzitter de verbindende factor mag zijn met gebruik van de vleugel; ideaal, want zo kan ik sprekers muzikaal aankondigen en de dag met behulp van muziek samenvatten. En bijvoorbeeld een spannende brainstorm of paneldiscussie in goede banen leiden. Dit jaar ga ik dat weer op allerlei verschillende gelegenheden doen: van een medisch tot een ICT congres en van een toeristisch symposium tot een congres rond 50 jaar Jostiband.


Een jaar met, als pianist, mooie en leuke concerten met Francis van Broekhuizen (De Dolle Diva) en Fred Zuiderwijk (Please Go) en, als presentator, concerten van o.a. het Nederlands Philharmonisch Orkest en edities van ‘Bakker, Bak & Friends’, waarin talentvolle amateurs de kans krijgen op te treden met Cor Bakker en andere topmusici.


In De Doelen in Rotterdam behandel ik in 6 avonden de muziekgeschiedenis in de ‘Doelen Muziekcursus’. Samen met een gastspreker zijn dat erg leuke avonden. Dit seizoen zit helemaal volgeboekt, maar na de zomer komt er een reprise van de cursus.


Ook in 2016 ga ik weer een aantal ‘Sing-In’s’ leiden. Een dag lekker ongecompliceerd zingen met een groep (75-220) mensen met aansluitend een klein concert voor vrienden en bekenden.


Het Oeral Kozakkenkoor heeft ook weer een volle concertagenda en zingt o.a. in Naaldwijk, Scheveningen, Schiedam, Wateringen en Den Haag.


En verder mag ik een aantal bijzondere concerten presenteren in het Concertgebouw de finale van het Steinway Pianoconcours, Florence Swingt & Florence Concours, de finale van de Amsterdamse Muziekprijs, in de Rotterdamse Veerhaven, in de haven van Almere en het jaarlijkse Van Lanschot Sint Jan Kerstconcert.


2016 is weer een mooi jaar!

Hopelijk voor jou en voor U ook: alle goeds, goede gezondheid en veel geluk!


Een warme groet,

GREGOR BAK 

WELKOM OP MIJN OFFICIËLE WEBSITE!

Zijn 2 grote passies... muziek en presenteren.

En laten die twee nu prachtig samengaan!

De ene keer met het accent op muziek

en de andere keer op presentatie.

Als pianist zowel als presentator is hij bijzonder veelzijdig.

Van klassiek tot pop

en van een zwaar congres tot een luchtige quiz.


Hij stelt slechts een voorwaarde:

hij moet het zelf leuk vinden!

Ervaar de muzikale wereld van Gregor Bak...

GREGOR BAK