welkom in de muzikale wereld van

 
 

2014 loopt al weer bijna op z’n einde en het is tot nu toe een jaar met veel verschillende werkzaamheden. Op congressen en symposia mocht ik als (muzikaal) dagvoorzitter de verbindende factor zijn met gebruik van de vleugel; ideaal, want zo kon ik sprekers muzikaal aankondigen en de dag met behulp van muziek samenvatten.

Daarnaast was het altijd weer spannend om mooie discussies te leiden rond prikkelende stellingen of thema’s. En juist de afwisseling daarin maakt dit werk zo boeiend.


Een jaar met veel mooie concerten. Soms was ik zelf muzikaal actief; als begeleider van Francis van Broekhuizen of Maaike Widdershoven of als dirigent/pianist in Zangworkshops. Soms als presentator; van ‘Bakker, Bak & Friends’, feestelijke muziekavonden met onbekend talent dat professioneel wordt begeleid door Cor Bakker en een band vol muzikale toppers.

Of van de serie ‘Concertgebouw Classics’ bijvoorbeeld. Feestelijke concerten met bekende klassieke muziek, voor een publiek dat misschien nooit eerder in de mooiste concertzaal van Nederland aanwezig was.


Het Oeral Kozakkenkoor verzorgde dit jaar veel concerten, van Katwijk, Leidschendam, Amsterdam, Delft, Gouda, tot Heerlen. Tijdens het traditionele kerstconcert, op 21 december in Scheveningen, wordt stil gestaan bij het 40-jarig jubileum van het koor.


Kortom, 2014 was tot nu toe weer een mooi jaar!


Hopelijk voor jou en voor U ook: alle goeds, goede gezondheid en veel geluk!


Een warme groet,

GREGOR BAK

 

WELKOM OP MIJN OFFICIËLE WEBSITE!

Zijn 2 grote passies... muziek en presenteren.

En laten die twee nu prachtig samengaan!

De ene keer met het accent op muziek

en de andere keer op presentatie.

Als pianist zowel als presentator is hij bijzonder veelzijdig.

Van klassiek tot pop

en van een zwaar congres tot een luchtige quiz.


Hij stelt slechts een voorwaarde:

hij moet het zelf leuk vinden!

Ervaar de muzikale wereld van Gregor Bak...

GREGOR BAK