welkom in de muzikale wereld van

 
 

2015! Een jaar met congressen en symposia waar ik als (muzikaal) dagvoorzitter de

verbindende factor mag zijn met gebruik van de vleugel; ideaal, want zo kan ik sprekers muzikaal aankondigen en de dag met behulp van muziek samenvatten.

Daarnaast is het altijd weer spannend om mooie discussies te leiden rond prikkelende stellingen of thema’s. En juist de afwisseling daarin maakt dit werk zo boeiend.


Een jaar met, als pianist, mooie en leuke concerten met Francis van Broekhuizen (De Dolle Diva) en als presentator bij concerten van het NS Harmonieorkest en edities van ‘Bakker, Bak & Friends’, waarin talentvolle amateurs de kans krijgen op te treden met Cor Bakker en andere topmusici.


Nieuw dit jaar zijn een serie ‘muziekcolleges’ in Rotterdam. De Doelen bestaat 50 jaar en daarom wordt het culturele seizoen 2015-2016 een Jubileumseizoen met een extra feestelijke programmering, waaronder de Doelen Colleges, waar ik de muziekgeschiedenis in 6 avonden ga behandelen. Met behulp van allerlei musici en specialisten beloven dat heel leuke avonden te worden.


Op diverse zaterdagen in 2015 mag ik zogeheten ‘Sing-In’s’ leiden. Een dag lekker ongecompliceerd zingen met een groep mensen. Dit jaar o.a. in Delft, Deurne, Den Haag en Venray.


Het Oeral Kozakkenkoor heeft ook weer een volle concertagenda en zingt o.a. in Hoogvliet, Naaldwijk, Doorn, Rotterdam, Duindorp en Scheveningen.


In de serie ‘Concertgebouw Classics’, feestelijke concerten met bekende klassieke muziek, voor een publiek dat misschien nooit eerder in de mooiste concertzaal van Nederland aanwezig was, presenteer ik een tweetal concerten.


2015 is tot nu toe een mooi jaar!


Hopelijk voor jou en voor U ook: alle goeds, goede gezondheid en veel geluk!


Een warme groet,

GREGOR BAK 

WELKOM OP MIJN OFFICIËLE WEBSITE!

Zijn 2 grote passies... muziek en presenteren.

En laten die twee nu prachtig samengaan!

De ene keer met het accent op muziek

en de andere keer op presentatie.

Als pianist zowel als presentator is hij bijzonder veelzijdig.

Van klassiek tot pop

en van een zwaar congres tot een luchtige quiz.


Hij stelt slechts een voorwaarde:

hij moet het zelf leuk vinden!

Ervaar de muzikale wereld van Gregor Bak...

GREGOR BAK