welkom in de muzikale wereld van

 
 

2017! Een jaar met congressen en symposia waar ik als (muzikaal) dagvoorzitter de verbindende factor mag zijn met gebruik van de vleugel: ideaal, want zo kan ik sprekers muzikaal aankondigen en de dag met behulp van muziek samenvatten. En bijvoorbeeld een spannende brainstorm of een paneldiscussie in goede banen leiden. Dit jaar ga ik dat weer op allerlei verschillende gelegenheden doen: van een medisch congres in Maastricht tot het Internationaal Rozenconcours in Den Haag.


Een jaar waarin ik als pianist erg leuke concerten met sopraan Francis van Broekhuizen ga doen: De Dolle Diva. Concerten waarin Francis haar droom waar maakt door opera te combineren met humor en vrolijke verhalen. Een heerlijke middag of avond met prachtige klassiekers!


Als presentator mag ik weer aan de bak bij o.a. het Florence Concours en het jazzfestival Florence Swingt, bij de finale van de Amsterdamse Muziekprijs, bij Opera Classics van Pieter Jan Leusink, het Veerhavenconcert, bij het Residentie Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Van Lanschot Kerstconcert.


In de Doelen in Rotterdam behandel ik in 6 avonden de muziekgeschiedenis in de ‘Doelen Muziekcursus’. Samen met een gastspreker zijn dat erg leuke avonden. Dit tweede seizoen zit volgeboekt, maar na de zomer komt er een 3e en nieuwe muziekcursus.


Ook in 2017 ga ik weer een aantal ‘Sing-In’s’ leiden. Een dag lekker ongecompliceerd zingen met een groep (50-300) mensen met aansluitend een klein concert voor vrienden en bekenden.

Ook de Kerst-Sing-A-Long in het Atrium in Den Haag lijkt een traditie te worden.


Het Oeral Kozakkenkoor heeft ook weer een volle concertagenda en zingt o.a. in Naaldwijk, Den Hoorn, Amsterdam, Beek, Tilburg, Zeist, Goirle en Pijnacker.  


2017 is weer een mooi jaar!


Hopelijk voor jou en voor U ook: alle goeds, goede gezondheid en veel geluk!


Een warme groet,

GREGOR BAK

 

WELKOM OP MIJN OFFICIËLE WEBSITE!

Zijn 2 grote passies... muziek en presenteren.

En laten die twee nu prachtig samengaan!

De ene keer met het accent op muziek

en de andere keer op presentatie.

Als pianist zowel als presentator is hij bijzonder veelzijdig.

Van klassiek tot pop

en van een zwaar congres tot een luchtige quiz.


Hij stelt slechts een voorwaarde:

hij moet het zelf leuk vinden!

Ervaar de muzikale wereld van Gregor Bak...

GREGOR BAK